Ό,τι καλύτερο
για ό,τι πολυτιμότερο
έχετε στον κόσμο

Η No1 επιλογή των μαμάδων της Κύπρου στα μωρομάντηλα!

Οι μαμάδες πάντα θέλουν το καλύτερο για το μωράκι τους. Θέλουν να ξέρουν ότι κάθε τι που χρησιμοποιούν προστατεύει το δερματάκι του και του αφήνει απαλότητα χωρίς να του προκαλεί καθόλου ερεθισμούς. Γι’ αυτό ακριβώς εμπιστεύονται τα Nannys Fresh!

Από “Το μπανάκι στο κουτάκι”, το slogan που έκαναν την εμφάνισή τους στην Κυπριακή αγορά, μέχρι το σημερινό “Ό,τι καλύτερο για ό,τι πολυτιμότερο έχετε στον κόσμο”, τα Nannys Fresh κέρδισαν την εμπιστοσύνη και την αγάπη των μαμάδων.

Τα Nannys Fresh δεν είναι απλά μωρομάντηλα, είναι δερματολογικά ελεγμένα, ειδικά σχεδιασμένα για να καθαρίζουν και τα πιο ευαίσθητα σημεία του δέρματος. 

Φροντίζουν και ενυδατώνουν το δέρμα χωρίς να το ερεθίζουν. Είναι μεγάλα και ανθεκτικά για να είναι εύκολα στη χρήση και να αντέχουν περισσότερο. Είναι υποαλλεργικά με ουδέτερο pH και φυσικά δεν περιέχουν οινόπνευμα. Η πρακτική τους συσκευασία ανοιγοκλείνει για να διατηρούνται πάντα ενυδατωμένα. Απαλά για το μωράκι και πρακτικά για τις μαμάδες!

Σήμερα τα Nannys Fresh συνεχίζουν να εμπλουτίζουν την γκάμα τους, με νέα καινοτόμα προϊόντα. Αφουγκράζονται τις ανάγκες των καταναλωτών και επειδή νοιάζονται για κάθε μωρό και το περιβάλλον που θα του παραδώσουν προχώρησαν στην δημιουργία της σειράς Nannys Fresh Eco

  • 100% χωρίς πλαστικό στο προϊόν
  • 100% Βιοδιασπώμενα μαντηλάκια
  • 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες

Τα Nannys Fresh συνεχίζουν, μέχρι και σήμερα, να αποτελούν την πρώτη και αγαπημένη επιλογή των μαμάδων για την περιποίηση του μωρού τους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Retail Zoom, τον Δεκέμβριο του 2021!

Γιατί αγαπάμε τα

Δερματολογικά ελεγμένα για την ασφάλεια του μωρού σας

Χωρίς οινόπνευμα για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας

Με ουδέτερο pH για να ενυδατώνουν το δέρμα χωρίς να το ερεθίζουν

Μεγάλα σε μέγεθος και πρακτικά στη χρήση

Τριπλό πάχος για καλύτερη ανθεκτικότητα σε κάθε χρήση

Ιδανικά και για νεογέννητα (Aqua & Sensitive)

Καπάκι που ανοιγοκλείνει για να διατηρούνται τα μωρομάντηλα πάντα ενυδατωμένα